Ongetwijfeld heb je als vader wel eens van die momenten waarop je denkt hoe je op een originele manier je zoon kunt verrassen. Alle standaarduitjes zijn al de revue gepasseerd, zoals een bezoek aan een voetbalstadion, een uitstapje richting een mooi attractiepark of een bezoek aan een gave dierentuin. Wat moet je nu nog verzinnen om jouw zoon te verrassen? Kom een keer echt origineel en verrassend uit de hoek en breng met je zoon een bezoek aan De Wildproeverij, het meest bijzondere vader zoon uitje wat je kunt geven én krijgen.

Vader zoon uitje: Wat is de Wildproeverij precies?

De Wild Proeverij bevindt zich midden op de Veluwe. Vanuit een jachthut krijg je eerst instructies over wat de bedoeling is en welke verrassingen je vandaag kunt verwachten. Daarna begint het grote avontuur en vertrek je met jouw zoon en andere gasten vanuit de jachthut en ga je op pad, de wildernis in. Onder leiding van een boswachter cq. faunabeheerder ontdek je tijdens jullie ontdekkingstocht van alles over de flora, fauna en wildgedierte op de Veluwe. Met name het leven van wilde dieren die op de Veluwe voorkomen staat centraal. Denk hierbij aan herten, everzwijnen, vossen en sinds enige tijd ook weer wolven. Machtig interessant en tegelijk ook een leerzaam avontuur, dat je nooit meer zult vergeten en zorgt voor een goede binding met jouw zoon. hij zal je dankbaar zijn dat je hem op dit gave uitje hebt meegenomen.

Vader zoon uitje

Ook lekker eten onderdeel van dit vader zoon uitje

Onze activiteit heet niet voor niets De Wildproeverij. Je raadt het al: tijdens dit uitje krijg je ook heerlijk vlees te proeven van wild gedierte. Ooit wel eens heerlijk bereid hertenvlees gehad? Jij en je zoon zullen verbaasd zijn over de formidabele smaak van dit heerlijke vlees. Het vlees wordt op locatie door een ervaren en professionele wildslager voor jullie bereid, dus een perfecte smaak en een lekkere malse textuur is bij voorbaat gegarandeerd. Een glas wijn hoort er natuurlijk helemaal bij, van een perfecte smaakvariant die goed bij hertenvlees en ander wild vlees past.

Veel informatie over wildbeheer en bosbeheer

Tijdens jullie vader zoon uitje over de Veluwe komen jij en je zoon veel te weten over hoe boswachters en jagers ervoor zorgen dat het wild en de natuur op de Veluwe zo optimaal mogelijk beheerd worden. Je hoort dus van een echte professional hoe er met de natuur en de dieren in dit prachtige natuurgebied wordt omgegaan. Al met al beleven jullie een gezellige, leerzame en ontspannende dag die – uiteraard in positieve zin – je nog lang zal heugen. Samen met de groep wandelen en bijzondere plekjes ontdekken is een belangrijk onderdeel van jullie ontdekkingstocht.