Waarom zou je een bedrijfsevenement organiseren? Goede relaties tussen collega’s en met zakenpartners zijn van onschatbare waarde voor de toekomst en welvaart van uw bedrijf. Een sterk team met gelukkige werknemers werkt harder en kan elke uitdaging aan en een goede zakenvriend kan tot onvoorzienbare kansen leiden. En wat is er beter voor onderlinge betrekkingen dan om even te ontsnappen van de stressvolle werkomgeving? Een bedrijfsevenement biedt een uitstekende kans om samen te ontspannen, te genieten van bourgondische gemakken en door gedeelde ervaringen vriendschappen te versterken.

Laat een indruk achter, op de Veluwe

Als u een blijvende indruk wilt maken op internationale zakenpartners die op incentive reis Nederland bezoeken, binnenlandse zakenrelaties wilt versterken of een onvergetelijke ervaring met collega’s en werknemers wilt delen kan u nergens beter terecht dan bij Wildproeverij. Uw relaties zullen u niet snel vergeten na de unieke ervaring die jullie samen beleefden in het midden van het mooiste en wildste natuurschoon dat Nederland te bieden heeft. Uw werknemers zullen nog lange tijd napraten over het onverwacht originele bedrijfsuitje dat u voor ze organiseerde dit jaar.

In de groene wildernis van de Veluwe organiseert Wildproeverij evenementen voor groepen waarbij culinaire, natuurlijke en stijlvolle aspecten worden gecombineerd. Kiest u voor ons populaire wildarrangement “Van Bos Tot Bord”? Dan verzorgen Wildproeverij en haar partners een avontuurlijk programma van een halve dag waarbij alle aspecten van het Veluwse wild in levende lijve beleefd kunnen worden. Wilt u alleen een speciaal diner organiseren of juist een meerdaags bedrijfsevenement opzetten? Dan organiseren werken graag met u samen om in samenwerking een onvergetelijke belevenis op maat te organiseren, precies naar uw wensen.

Alles tot in de puntjes geregeld

Of u nou kiest voor ons wildarrangement, een workshop of een evenement aangepast naar uw voorkeuren, wij zorgen ervoor dat alles van begin tot eind perfect geregeld is. Wij nemen deze verantwoordelijkheid erg serieus, want we begrijpen hoe belangrijk het soepele verloop van uw evenement is voor de indruk die u maakt. In het geval van een incentive reis krijgt u misschien maar één kans, daarom doen we onze uiterste best alles de eerste keer perfect te regelen.

De (maatwerk) wildarrangementen worden met zorg samengesteld en worden door onze ervaren specialisten soepel in de juiste banen geleid, daar kunt op rekenen. Uiteraard willen we ook uw speciale wensen perfect regelen, ook al is het de eerste keer dat het evenement op die manier geregeld wordt. Daarom stellen we volgens een zorgvuldig proces een planning en begroting voor uw bedrijfsuitje op. Dit proces begint met een kennismakingsgesprek, waarbij we samen de doelstellingen, voorkeuren en opties voor uw evenement bespreken. Ook als u nog geen duidelijk idee heeft hoe het evenement er uit moet gaan zien helpen we u graag op weg door vrijblijvend samen te brainstormen en een concept ontwikkelen. Vervolgens stellen wij een precies programma en nauwkeurig budget voor u samen en krijgt u de kans aanpassingen te maken voordat we beginnen met de organisatie. Zo garanderen we samen dat u en uw gasten met een goed gevoel en een herinnering rijker naar huis gaan.