Wat is een Wildsafari op de Veluwe?

Met de Wildsafari van Wildproeverij.nl ontdekt u in exclusief gezelschap de Veluwe per Land Rover Defender. Allereerst wordt u welkom geheten door uw gastvrouw, waarna een uitleg volgt over het gebruik van de Land Rover Defenders. Zodra alles u en uw medereizigers duidelijk is start u de motor van een van onze prachtige Land Rover Defenders en begint uw avontuur op de Veluwe. U ontvangt van ons een route die u aflegt in 2 tot 3 uur. Wij leiden u langs en door sprookjesachtige natuur prachtige Veluwse dorpjes. Onze boswachter voorziet u van uitleg over de Veluwe en laat u prachtige stukjes bos zien waar vaak wild is te spotten. Na terugkomst wacht een heerlijke maaltijd en kunt u ontspannen nagenieten van een prachtige Wildsafari op de Veluwe.

Voor wie is een Wildsafari geschikt?

Een wildsafari op de Veluwe is er voor uiteenlopende situaties. Denk bijvoorbeeld aan het vieren van een langdurige vriendschap met uw vrienden of jaarclub, of als familie uitje. Wat ook een goede aanleiding kan zijn, is dat u een bedrijfsevenement moet organiseren, of een klantendag, teamsessie of managementbijeenkomst. Ook dan kan de Wildsafari op de Veluwe een stijlvolle activiteit zijn waarmee u gegarandeerd tevreden deelnemers hebt. Neem gerust vrijblijvend contact met Wildproeverij.nl op om uw wensen te bespreken. Indien gewenst kunt u een afspraak met ons maken om te brainstormen over de exacte opzet van uw evenement, waarna wij voor u geheel vrijblijvend een maatwerk voorstel maken en aan u zullen presenteren.

Wat kost een Wildsafari?

Ons standaard arrangement kost € 175,- per deelnemer en geldt bij een groepsgrootte van 12 personen. De kosten per deelnemer zijn inclusief koffie, thee en iets lekkers, Land Rover huur, safari-route, wildobservatie en tot slot een eenvoudige maaltijd met drankjes op een toplocatie midden op de Veluwe. U start omstreeks de middag, maar als u vroeger of later wil starten is dit ook mogelijk. Overleg dit gerust met ons. Dit arrangement is uit te breiden tot een meerdaags arrangement waarbij u met vrienden, collegea’s of relaties overnacht op de Veluwe, langere / meer route rijdt, meerdere workshops volgt en uitgebreider / exclusiever dineert. Kortom: u staat letterlijk en figuurlijk aan het roer als het om het samenstellen van uw Wildsafari op de Veluwe gaat!

Mag ik zelf in een Land Rover Defender rijden?

Ja, dat mag. Wij maken gebruik van oersterke Land Rover Defenders, zowel de 110 als 130 serie. In de Defender 110 kunt u met 6 personen plaatsnemen, in de Defender 130 kunt u met 4 personen plaatsvinden. Indien u liever een chauffeur heeft, dan kunnen wij u onze wildsafari’s ook aanbieden met chauffeur. Informeer hiervoor vrijblijvend naar de opties, mogelijkheden en voorwaarden. U dient te beschikken over een geldig rijbewijs en dient ons dit te kunnen overleggen. Het nuttigen van alcohol is verboden en u dient zich aan de verkeersregels te houden. Vooraf tekent u in alle gevallen voor een eigen risico van € 1000,- Dit bedrag wordt vooraf door ons als borg in rekening gebracht en na afloop teruggestort op uw rekening als er zich geen calamiteiten hebben voorgedaan en/of schade is ontstaan door foutief gebruik. Informeer voor verdere vragen gerust bij ons; we staat u graag te woord.