Je zoekt een Jeepsafari in eigen land, maar bent allesbehalve van plan te kiezen voor een standaardoptie? Je wil graag een stijlvol uitje op de Veluwe organiseren voor je vriendengroep, collega’s of trouwe klanten? De Jeepsafari van Wildproeverij.nl biedt voor uiteenlopende aanleidingen een passende oplossing. Vertrekpunt van onze aanpak is jouw situatie; met elkaar komen we tot een geweldige Jeepsafari op het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa: de Veluwe. Lees gauw verder!

3 tips voor een Jeepsafari op de Veluwe

Met een Jeepsafari op de Veluwe ontdek je met Wildproeverij.nl het authentieke verhaal van de Veluwe. Rijdend over bospaden en uitkijkend over spectaculaire heidevelden leer je het gebied beter kennen en bestaat er de mogelijkheid meer te zien en te ontdekken over het icoon van de Veluwe: Veluws Wild. Hoe jouw Jeepsafari op de Veluwe er uit komt te zien is misschien nog niet duidelijk, daarom bieden we je alvast een drietal tips om je een eindje op weg te helpen:

  • Basis Jeepsafari Veluwe – rijdend in een krachtpatser van een Land Rover, ontdek je met je groep de Veluwe. De route die je aflegt bepaal je zelf, wij geven je een aantal inspirerende suggesties. Deze basis Jeepsafari is geschikt voor als je een weekendje de Veluwe bezoekt of een meerdaags arrangement hebt en een activiteit ter ontspanning zoekt.
  • Jeepsafari met overnachting – meer georganiseerd is de jeepsafari op de Veluwe met overnachting. De mogelijkheden die Wildproeverij.nl jouw biedt richten zich op het met een Land Rover Defender verkennen van de Veluwe door middel van een GPS-route, met daaraan gekoppeld een overnachting in het bos. Dit kan zijn in daktenten van een Land Rover, maar ook vanuit een comfortabel hotel. Deze jeepsafari is ook verder uit te breiden met een uniek Wildarrangement van Wildproeverij.nl
  • Maatwerk jeepsafari op de Veluwe – mogelijk heb je veel ideeën en wensen. Een uitdaging! Gelukkig zijn wij sterk in het aanhaken in jouw belevingswereld en van hieruit denken aan opties en mogelijkheden. Met jou verkennen wij verschillende opties, waarbij een jeepsafari op de Veluwe centraal blijft staan.

In jouw zoektocht naar een Jeepsafari op de Veluwe stuit je mogelijk op veel vragen en mogelijkheden. Wij geloven dat iedere Jeepsafari een maatwerkoplossing verdient. Wildproeverij.nl heeft in ieder geval de ervaring en kennis in huis om voor jouw een passende Wildsafari op de Veluwe te organiseren. Of het nu gaat om een eendaags evenement met 6 deelnemers of een meerdaagse exclusief zakelijk arrangement met 100 deelnemers. Van boslocatie tot en met conferentiezaal of van losse Jeepsafari tot en met compleet verzorgd bedrijfsevenement: bij Wildproeverij.nl bent u aan het juiste adres voor maatwerk events met impact.

Stoere jeepsafari op de Veluwe organiseren?

Succes start met een droom. Een wens die je graag gerealiseerd ziet worden. Dit geldt ook voor jouw jeepsafari, of het nou een stoer mannenuitje is, een uitje voor collega’s of een relatiedag. Wij helpen je met het verder uitdenken en concretiseren van je wensen en helpen je met de realisatie van een spraakmakend evenement. Vraag gerust meer informatie op bij event manager Marlies IJzerman en maak kennis met Veluwse gastvrijheid!