Ben jij de aangewezen persoon om een ultiem mannenweekend te organiseren? Zoek je hiervoor een niet alledaagse invulling en een beetje hulp? Wij bieden originele opties en uiteenlopende mogelijkheden waar je nog niet eerder aan hebt gedacht en waarmee je een onvergetelijk en ultiem mannenweekend realiseert. Welkom bij Wildproeverij.nl; vanaf de Veluwe bieden wij unieke wildarrangementen die de perfecte invulling zijn voor een stoer mannenuitje, een onderdeel zijn van een compleet mannenweekend op de Veluwe of stellen samen met jou een maatwerkprogramma op. Durf jij het aan?

Mannenweekend

3 tips voor een ultiem mannenweekend

De fase van standaard mannenuitjes zijn voor jullie voorbij. Typische mannenuitjes als karten, quad rijden en zeevissen hebben jullie wel gezien en als plezierig ervaren, maar de volgende mannendag moet echt anders. Je zoekt avontuur, verdieping en stijl. We geven je alvast 3 tips ter inspiratie:

 

  • Wildarrangement Wildproeverij.nl – ontdek met elkaar in een exclusief wildarrangement hoe jouw best denkbare stukje hertenbiefstuk op je bord belandt met het programma “Veluws Wild Van Bos tot Bord”. Dit arrangement past perfect in het verdere programma wat jullie met elkaar op de Veluwe willen ondernemen. Denk aan mountainbiken, een wildobservatie, een Wim Hof Workshop bij camping De Vriendschap in Putten of een bierproeverij bij bierbrouwerij De Uddelaer.
  • Masterclass Veluws Wild & Wildbereiding – beproef en ontwikkel jullie kookskills met de masterclass Veluws Wild en Wildbereiding. Met elkaar volgen jullie een educatief programma in de Veluwse bossen, waarna gezamenlijk in de keuken van de Echoput gewerkt wordt aan de bereiding van een fantastische wildbraad. Dit arrangement kan omlijst worden met een wildsafari en demonstratie of workshop wild slachten, maar ook uitgebreid worden met een overnachting bij Hotel De Echoput.
  • Wildsafari – ga next-level en reserveer een maatwerk Wildsafari. Met een Wildsafari van Wildproeverij.nl stap je achter het stuur van een authentieke Land Rover Defender. Met elkaar ontdekken jullie het landschap van de Veluwe en leren jullie meer over de flora- en fauna van het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa. Kleed dit arrangement verder aan met een heerlijke wildbraad, fantastische streekbieren, een overnachting in een Veluws hotel of unieke workshop wildplukken.

De prijzen voor een mannenweekend lopen sterk uiteen. Van invloed zijn de duur van het mannenweekend en het aantal activiteiten wat ondernomen wordt. Het basisarrangement van Wildproeverij.nl start bij € 99,- en een verzorgde tweedaagse Wildsafari start vanaf ongeveer € 175,- Los van de investering, geloven wij dat jouw mannenweekend start bij het verlangen eens iets anders te ondernemen met je vrienden. Om jouw mannenweekend tot een succes te maken, geloven wij dat je het vooral moet houden bij enkele basisprincipes / ingrediënten waar wij in geloven: Wild en de Veluwe. Vanuit deze principes zijn er talloze vormen en smaken denkbaar die jouw mannenuitje gegarandeerd tot een succes maken.

 

Stijlvol maatwerkprogramma voor het ultieme mannenweekend

Naast de hiervoor genoemde tips, ben je bij Wildproeverij.nl aan het juiste adres voor maatwerk oplossingen. Kom je tot de conclusie dat de ingrediënten “wild” en “Veluwe” je aanspreken? Neem dan gauw contact op met Marlies IJzerman van Wildproeverij.nl Twijfel je nog of heb je vragen? Neem ook dan contact met Wildproeverij.nl op; samen ontdekken we welke opties en mogelijkheden er bestaan om met jou te komen tot het ultieme mannenweekend. Ook geschikt als vader en zoon uitje.