Als avonturier zoek je een aansprekende activiteit om te doen met collega’s, vrienden of familie? Wil jij jouw klanten of relaties op een stijlvolle wijze verrassen en daarmee de relatie versterken? Lees dan vooral verder, want: Wildproeverij.nl biedt niet alleen smaakvolle wildarrangementen, maar ook voor een Land Rover Safari op de Veluwe ben je aan het juiste adres. Onze kracht ligt in het bedenken en uitvoeren van exclusieve wildsafari’s op de Veluwe, waarbij wij allereerst kijken naar jouw wensen, mogelijkheden en beoogde doelstellingen. Tijd voor inspiratie!

3 inspiratietips voor een Land Rover Safari (weekend) op de Veluwe  

Misschien heb je al een duidelijk beeld voor ogen bij een Land Rover Safari op de Veluwe, maar misschien ook wel niet. Je vraagt je bijvoorbeeld af wat de opties en mogelijkheden zijn, of misschien heb je wel specifieke wensen. Graag helpen wij je in ieder geval op weg met 3 inspiratietips die jou kunnen helpen met het samenstellen van jouw wildsafari op de Veluwe:

  • Jeepsafari Veluwe – neem plaats achter het stuur van een robuuste Land Rover Defender en ontdek in eigen tempo de Veluwe. Rijd bijvoorbeeld richting Radio Kootwijk en ontdek de grootste zandverstuiving van West-Europa of breng een bezoek aan het iconische zendstation Radio Kootwijk. Of doorkruis de Veluwse bossen, heide en zandvlakten, breng een bezoek aan de verschillende landgoederen en geniet van de spectaculaire uitzichten. Een jeepsafari is een ideale activiteit wanneer je een weekendje op de Veluwe verblijft of als je voor een onderdeel van een meerdaags zakelijk arrangement een leuke ontspannende activiteit wil ondernemen.
  • Wildsafari en wildproeverij –zelfstandig de Veluwe verkennen met een Land Rover Defender of toch liever aan de hand van een route enkele highlights ontdekken? Bereid je Land Rover Safari op de Veluwe uit met een unieke Wildproeverij. De combinatie van het verkennen en vervolgens proeven van wild, biedt jou en je groep vrienden, collega’s of relaties een unieke ervaring die alleen mogelijk is bij Wildproeverij.nl op de Veluwe
  • Maatwerk wild safari weekend op de Veluwe – wil je liever wild van dichtbij zien en een ontspannen Land Rover Safari op de Veluwe met Land Rovers ondernemen? Dat kan ook. Of misschien wil je wel een compleet verzorgd programma inclusief overnachten in een daktent van een Land Rover? Ook dat is mogelijk. Graag inspireren wij je in een adviesgesprek over de opties en mogelijkheden die denkbaar zijn.

Inspiratie voor een Land Rover Safari op de Veluwe te over. Hopelijk biedt het jou hulp in het vinden van een passende invulling voor een ultiem mannenweekend, bedrijfsuitje of relatiedag voor trouwe klanten.

Vrijblijvend advies voor een Land Rover Safari op de Veluwe

Hebben de inspiratietips jou enthousiaster gemaakt en wil je meer informatie over de opties en mogelijkheden? Of wil je jouw wensen voorleggen om te zien of we met elkaar een Land Rover Safari op de Veluwe mogelijk kunnen maken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Samen gaan wij op zoek naar de best denkbare oplossing voor jouw uitdaging, met als inzet: het realiseren van een onvergetelijk, stijlvol en inspirerende Wildsafari op de Veluwe!